Livrare gratuită pentru comenzi de peste 299 lei


Descriere

Cu un design foarte modern, boxa THD TriAngle are o prezenta ultra-eleganta. Este ideala pentru a asculta muzica preferata acasa, la birou, in sala de dans sau la iesirile tale in oras sau cu prietenii.

Telefonul/iPod-ul tau se vor conect rapid la boxa portabila folosind tehnologia Bluetooth 5.0 cu o raza de actiune de pana la 12 metri. Dispozitivul poate fi folosit ca si handsfree, fiind echipat cu microfon si functia noise cancellation asigura un apel vocal foarte curat si clar.

Claritatea sunetului este dusa la alt nivel, in interior fiind o boxa cu deschidere de 52 mm si diafragma pasiva a bass-ului oferta un efect mult mai apasat al sunetului, facand experienta de ascultare foarte electrizanta.

Sistem de interconectare TWS permite utilizarea a doua boxe simultar, pe 2 canal (stanga si dreapta), obtinand facila un mini sistem stereo.

Interfata de conectare este fie prin bluetooth, pemite redarea muzicii de pe cardul TF care se poate introduce in boxa, are functie radio FM iar controlul se face folosind butoanele situate pe partea laterala. Bateria are o capacitate de 1200mAh si are o durata lunga de viata de aproximativ 5 ore.

Specificații

Autonomie 5 h
Putere 5W
Tip alimentare Acumulator
Tip produs Boxa bluetooth

Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Suport telefonic: 0765.392.298

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

Livrare produse Tech4people Livrare produse Plata securizata Tech4people Plata securizata Livrare gratuita Tech4people Livrare gratuita Telefon Tech4people Telefon 0765.392.298