Livrare gratuită pentru comenzi de peste 299 lei

Set profesional 4 filtre, STARTRC, compatibile cu DJI Air 3, ND8, ND16, ND32, ND64, cadru aluminiu

  • 4-5 Zile
Producător: Startrc
17%

Adaugă
la favorite

Contacteaza-ne

0765.392.298

  • Livrare gratuită de la 299 lei detalii
  • Ridicare din Locker Sameday 9.90 lei
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Retur in 14 zile

Produse asemănătoare


Descriere

Va oferim un set de 4 filtre profesionale de la unul din marii producatori de echipamente pentru drone si anume STARTRC. Acestea sunt realizate special pentru drona DJI Air 3.

Sunt remarcabile datorita constructiei cadrului din aluminiu ultrausor, exact ca cel din aviatie fiecare filtru avand o greutate sub un gram si acesta neafectand utilizarea gimbalului. Sticla este multistratifica fiind rezistenta la zgariere, praf, aer uleios si la umezeala. Elimina imaginile excesiv de stralucitoare si spalate. De asemenea permite expuneri mai lungi pentru a surprinde frumusetea obiectivului vizat. Mai precis reduce cantitatea de lumina si permite camerei sa selecteze valoarea corecta de expunere si sa previna supraexpunerea.

Instalarea este foarte facila: se indeparteaza lentila dronei, se ataseaza noua lentila din setul oferit de noi, se apasa si roteste la stanga si apoi montarea se finalizeaza prin rotierea la dreapta.

Ce contine pachetul?  *ND8 ajuta la blocarea a 3 trepte de lumina si este deal pentru zilele noroase *ND16 ajuta la blocarea a 4 trepte de lumina. Poate fi utilizat la jumatatea zile /sau in zilele cu soare moderat *ND32 ajuta la blocarea a 5 trepte de lumina. Poate fi utilizat in zilele foarte luminoase *ND64 ajuta la blocarea a 6 trepte de lumina. Poate fi utilizat in zilele cu soare foarte puternic.

Specificații

Material Aluminiu
Model compatibil DJI Air 3
Tip produs Filtre ND

Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Suport telefonic: 0765.392.298

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

Livrare produse Tech4people Livrare produse Plata securizata Tech4people Plata securizata Livrare gratuita Tech4people Livrare gratuita Telefon Tech4people Telefon 0765.392.298